Jouw zorgverzekering en vergoeding 2021

Zorgcontracten met de zorgverzekeraars

Elk jaar moeten de fysiotherapiepraktijken contracten aanvragen bij de zorgverzekeraars. Dit jaar voor Fysiotherapie with Joy een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Ik kan trots zeggen dat ik dit jaar zorgcontracten voor fysiotherapie heb met:

 • Zilverenkruis Achmea
 • VGZ en Unive
 • Menzis en Anderzorg
 • CZ en Nationale Nederlanden
 • ONVZ
 • DSW
 • VRZ Multizorg: Zorg en Zekerheid & ENO
 • Friesland 
 • Caresq
 • ASR


Mocht je nu twijfelen of jou zorgverzekeraar hierbij hoort neem dan even contact met mij op!

Help ik heb geen fysiotherapie in mijn pakket?!

Als je voor 2021 alleen voor een basisverzekering hebt gekozen, dan betekent dit dat jij de fysiotherapie zelf moet bekostigen. Fysiotherapie wordt namelijk alleen uit de aanvullende verzekering vergoed. Ook hiervoor gelden uitzonderingen (voor chronische aandoeningen bijvoorbeeld) dus mocht je twijfelen, meer informatie willen of hulp willen met het uitzoeken neem dan even contact met mij op!

Tot en met 31 januari van 2021 kan je jouw aanvullende verzekering nog aanzetten, daarna niet meer en heb je de rest van het jaar deze verzekering.

Bij Fysiotherapie with Joy  wil ik je graag zo goed mogelijk van dienst zijn! En daarom kan je nog steeds van de zorg gebruik maken als je geen aanvullende verzekering hebt. Dit zal alleen wel betekenen dat je de zorg zelf zal moeten betalen. Mijn tarieven kan je vinden op de pagina Tarieven. Daarnaast kan je bij mij ook fysiotherapie zorgpakketten inkopen. Wil je hier meer over weten neem dan even contact met mij op!

Cursus: Revalidatie bij Knieletsel

Een paar weken terug heb ik weer een cursus met succes afgerond!

Dat betekend dat ik weer op de hoogte ben van de nieuwste inzichten over de revalidatie behandelingen bij knieletsel. Zo kan ik jou weer extra goed ondersteunen met jou knieblessure. Tijdens zo’n cursus zijn er altijd een aantal dingen die je meeneemt. In dit geval was dat voor mij: 

 • Op welke manier je patiënten iets aanleert
 • De nieuwste inzichten weer over verschillende behandeltechnieken en hoelang je deze moet doen voordat het werkt
 • Het effect van jou benadering van de klacht/ van de patiënten op jou patiënt. 

Ik had les van een enthousiaste docent die eenzelfde visie op het vak fysiotherapie heeft als ik. Hij bevestigde dat de behandelingen die ik al geef nu ook onderzocht zijn en bewezen effectief blijken. Dus we gaan lekker op deze manier zo door met een aantal extra tools in mijn rugzak!

 

Dus wanneer zie ik jullie weer in de praktijk met jou knieklachten zodat we daar weer mee aan de slag kunnen. Per patiënt is elk behandelplan wat ik maak weer verschillend en daardoor dus persoonlijk! Maak hier jou afspraak! 

COVID-19 maatregelen

Vanwege het COVID-19 virus zijn er op dit moment een aantal extra maatregelen in de praktijk die we samen moeten nemen.
Belangrijkste regels:

 • Bij klachten van verkoudheid, hoesten, koorts en benauwdheid, blijf thuis kom niet naar de praktijk! Neem contact op met mij voor eventuele mogelijkheden; 
 • Geen handen schudden;
 • Houd 1,5 meter afstand als het niet nodig is deze te doorbreken;
 • Neem uw eigen handdoek mee;
 • Was/ Desinfecteer uw handen voor en na de behandeling;
 • Tussen elke patiënt door maak ik schoon en daardoor is er weinig overlap tussen personen in de praktijk;
 • Draag een mondkapje in publieke ruimtes, zoals de gezamenlijke wachtruimte.


Ik reken op jullie begrip en medewerking en samen komen we dan in een zo veilig mogelijke omgeving.


Corona, COVID-19, Maatregelen

De praktijk is klaar om jullie te ontvangen!

Behandelruimte, Fysiotherapie with Joy

Eindelijk is het zo ver! Wat een heerlijk begin...

Behandelruimte, Fysio with Joy

De praktijk is per 1 juni open voor jullie!

Oefenruimte, Fysiotherapie with Joy

De fysiotherapie behandelingen zijn gestart...

Oefenruimte, Fysio with Joy

En de eerste zweetdruppels zijn gevallen!

Jouw zorgverzekering en vergoeding 2020

Zorgcontracten met de zorgverzekeraars

Elk jaar moeten de fysiotherapiepraktijken contracten aanvragen bij de zorgverzekeraars. Dit jaar heb ik dit voor het eerst mogen doen voor Fysiotherapie with Joy. Spannend.., maar uiteindelijk is het goed verlopen.

Ik kan trots zeggen dat ik dit jaar zorgcontracten voor fysiotherapie heb met:

 • Zilverenkruis Achmea
 • VGZ en Unive
 • Menzis en Anderzorg
 • ONVZ
 • DSW
 • VRZ Multizorg: Zorg en Zekerheid & ENO
 • Friesland 
 • Caresq
 • ASR


Mocht je nu twijfelen of jou zorgverzekeraar hierbij hoort neem dan even contact met mij op!

Helaas heb ik dit jaar geen contract met CZ /Delta zorgverzekeraar. Dit betekent dat als je bij deze zorgverzekeraar zit, je de zorg deels zelf moet bekostigen. Meestal gaat dit om een percentage van het bedrag. Wil je hier meer informatie over neem dan even contact met mij op of met jou zorgverzekeraar.

Help ik heb geen fysiotherapie in mijn pakket?!

Als je dit jaar alleen voor een basisverzekering hebt gekozen, dan betekent dit dat jij de fysiotherapie zelf moet bekostigen. Fysiotherapie wordt namelijk alleen uit de aanvullende verzekering vergoed. Ook hiervoor gelden uitzonderingen dus mocht je twijfelen, meer informatie willen of hulp willen met het uitzoeken van een aanvullende verzekering neem dan even contact met mij op!

Tot en met 31 januari van 2020 kan je jouw aanvullende verzekering nog aanzetten, daarna niet meer en heb je de rest van het jaar deze verzekering.

Bij Fysiotherapie with Joy  wil ik je graag zo goed mogelijk van dienst zijn, maar wat kan je nu als je geen aanvullende verzekering hebt? Je kan nog steeds van de zorg gebruik maken. Dit zal alleen wel betekenen dat je de zorg zelf zal moeten betalen. Mijn tarieven kan je vinden in het tabblad tarieven.

Daarnaast kan je bij mij ook fysiotherapie zorgpakketten inkopen. Wil je hier meer over weten neem dan even contact met mij op!

Certificaat gehaald!

Ik heb weer een specialisatie behaald.

Ik heb de cursus Medical Taping afgerond. Medical Taping is een behandelmethode die ik kan toepassen tijdens de behandeling van aandoeningen aan de gewrichten en spieren. Medical tape is op verschillende manieren inzetbaar, bijvoorbeeld: om vocht af te voeren (drainage), om spieren te ontspannen (sederen) of om een spier te helpen (faciliteren), etcetera. Ik kijk er naar uit om het toe te passen bij diegene die er baat bij kunnen hebben. 

Ik dank mijn enthousiaste docent voor het geven van deze cursus!

Medical Taping Concept Certificaat
Een sprong in het diepe, het begin van

Een sprong in het diepe..

Het ontstaan van mijn eigen bedrijf: Fysiotherapie with Joy

Achter elk bedrijf gaat een waar verhaal schuil. Wie ben ik? Waarom ben ik dit bedrijf begonnen? En waarom ben ik vandaag de dag het beste in wat ik doe?

Mijn naam is Joyce Heijman, ik ben woonachtig in Zwolle en heb mijn studie fysiotherapie gevolgd op de hogeschool in het mooie Utrecht. Ik heb mijn hele leven veel plezier gehad in diverse vormen van sport, van bootcamp tot zwemmen tot verschillende balsporten. Daarnaast speel ik graag piano, gitaar en zing ik. Vroeger had ik al interesse in het menselijk lichaam en hoe dit in elkaar zat en ik werd daar steeds nieuwsgieriger naar. Ik ben echt een gezelschapsmens en ik zorg graag voor andere mensen. Dit uit zich in mensen helpen en gelukkig maken. Mijn vrienden zeggen vaak tegen mij dat ik positief in het leven sta en zo voel ik dit zelf ook. Mijn positiviteit en vrolijkheid wil ik dan ook graag delen zodat andere mensen ook deze Joy kunnen voelen! :)

Tijdens mijn middelbare school periode ontdekte ik in Havo 3 dat ik graag fysiotherapeut wilde worden. Toen had ik nog niet voor ogen dat ik mijn eigen bedrijf zou gaan runnen. Dit gevoel ontstond pas tijdens de fysiotherapie opleiding, omdat ik in het 3de jaar de ziekte van Pfeiffer kreeg. Hierdoor merkte ik zelf hoe het is als je lichaam en geest niet optimaal functioneren. Ook merkte ik tijdens mijn stage dat ik graag tijd en aandacht wil besteden aan mijn patiënten, zodat ik de juiste kwaliteit aan zorg kan leveren. Daarom ben ik bij een fysiotherapiepraktijk als ZZP-er aan de slag gegaan. Hier kon ik mijn ideeën verder uitwerken en uitvoeren. Dit bracht mij al veel voldoening. Echter voelde dit nog niet geheel als mijn bedrijf. Daarom heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Dit is dan ook de eerste stap geweest van iets heel moois en groots wat ik ga opzetten. Ben je hier benieuwd naar vraag me dit dan eens in de praktijk en wie weet kan ik zelfs je hulp wel gebruiken!

Ik denk dat het belangrijk is dat je eigen en eerlijk blijft. Mijn tijd en aandacht die ik geef aan mijn patiënten wordt vaak gewaardeerd en ze voelen zich gezien. Daarnaast blijf ik dicht bij mijzelf en behandel ik mijn patiënten zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. En als laatste heb ik enorm veel passie voor mijn werk waardoor ik veel uitleg en informatie geef. Ik doe het met veel plezier en dit probeer ik ook over te brengen naar mijn patiënten. Zoals mijn patiënten wel eens zeggen: 'Het is nuttig, gezellig en fijn om hier te komen!' Ik denk dat dit mijn belangrijkste kracht is en dat hoop ik te blijven vasthouden en overbrengen, want dit bevorderd ook nog de therapie trouwheid van mijn patiënten. Daarnaast is het idee van fysiotherapie te combineren met leefstijl coaching naar mijn idee de beste manier om patiënten te behandelen. Hierdoor leren patiënten hun eigen lichaam er goed kennen en ook herkennen wanneer ze de grens over gaan. Het is niet 1 factor die je moet aanpakken, maar er spelen altijd meer factoren een rol. Dan heb ik het over het lichaam, de ademhaling, stressfactoren, de voeding en het slaapritme. Deze zijn de basis van mijn behandelingen.

Hopelijk zie ik je gauw, zodat ik je verder kan helpen!

Fysio with Joy, Nieuws, Fysiotherapie, Logo

Nieuws updates van Fysiotherapie with Joy!

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder het nieuws en houden we dit de hele dag bij via de mobiele telefoons, tv's en laptops. Er zijn zoveel nieuwssites waar je alles in de gaten kunt houden en je niks meer hoeft te ontgaan. 

Maar wat is nou leuker dan het gewone nieuws... 
...het nieuws over deze praktijk, het personeel en alle belangrijke updates over het vak fysiotherapie. Alle nieuwtjes en updates kunt u op deze pagina vinden.