Workshops, Preventie, Verbeteren, Zonder klachten, Leren

Workshops

Wat houdt dat in?
Wij willen graag een extra handje helpen om jullie wat meer te leren over een bepaald onderwerp, zonder dat je een blessure of probleem moet hebben. De workshops hebben dus meer een preventieve insteek.

Wat gaan we doen?
Informatief en praktisch aan de slag met een onderwerp in kleine groepjes van zo'n 8-10mensen. Zodat wij ook de tijd een aandacht hebben voor jou persoonlijke doelen/vragen. 

Wanneer gaan we starten?
Hieronder delen we de data's van de workshops. Dus deze pagina goed in de gaten houden!

Workshop, Ademhaling, Leren, Praktijk, Theorie, Fysiotherapie

Workshop ademhaling

De allereerste workshop die ik ga geven gaat over ademhaling. Misschien wel een van de belangrijkste onderwerpen, want niemand heeft ons geleerd om adem te halen.

Ademhalen in van nature een proces wat we onbewust doen, maar waar we wel invloed op kunnen uitoefenen of onze ademhaling bewust kunnen veranderen. Dit gebeurd soms ook onbewust waardoor je een disfunctionele ademhaling kunt aanleren aan jezelf. hierdoor kan je op den duur klachten krijgen en/of je prestaties verminderen, bijvoorbeeld in sporten of op je werk. 
Tijdens deze workshop vertel ik over wat een functionele ademhaling is en wanneer, maar we gaan ook zeker praktisch aan de slag. Het wordt een volle avond vol ademhalingsoefeningen en feitjes. Daarnaast is er tijd voor koffie of theepauze en zorg ik voor alle materialen. het is een interactieve avond, dus stel jou persoonlijke vragen lekker tussendoor!

Tot snel!