Recensies en Ervaringsverhalen

Pauline - Schouder

Joyce is een zeer ervaren en deskundige fysiotherapeute met passie voor haar vak. Ze stelt samen met jou een behandelplan op en bespreekt het uiteindelijke doel. Gedurende de behandeling komt ze hier regelmatig op terug. Ook geeft ze duidelijke uitleg over de oefeningen maar ook tussen de behandelingen door is ze bereikbaar voor eventuele vragen. Ze weet je altijd weer te motiveren om verder te werken aan een volledig herstel. Joyce is erg enthousiast en gedreven en geeft een goede uitleg over de behandeling en neemt hier uitgebreid de tijd voor. Ik hoop dat ik niet snel weer een fysiotherapeute nodig heb maar anders weet ik de weg naar Fysiotherapie with Joy zeker weer te vinden. 

Marieke - Knie

 “Dikke aanrader! Zoek je een vrolijke, empathische en deskundige fysiotherapeut? Dan ben je bij Joyce aan het juiste adres. 

Ze doet haar naam eer aan: je merkt dat ze haar werk met veel plezier doet. Ik kon snel terecht voor mijn knieklachten bij Joyce. Ze luistert naar je wensen en stelt een adequate behandeling op. Tijdens de afspraak neemt ze een moment om te evalueren hoe het gaat. Daarnaast liepen wij de oefeningen door, waarbij ze rekening hield met mijn pijngrens en lette op mijn houding, zodat de oefening goed uitgevoerd werd. Daarnaast staat Joyce voor je klaar bij vragen, ook buiten de afspraken om. Mijn knieklachten zijn over en mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan kom ik zeker terug bij Joyce.” 

Dianne - Schouder

 Joyce is een zeer deskundige fysiotherapeut met veel passie voor haar vak. Ze is toegankelijk en denkt goed met je mee. Ik was vaak verbaasd wat ze allemaal kon aflezen aan mijn blessure en hoe ze dit voor mij zo begrijpelijk mogelijk maakte. Dit gaf veel vertrouwen. De oefeningen die ik mee kreeg waren passend voor mijn situatie en daardoor haalbaar om te doen. Ik had echt het gevoel het samen te doen, ze nam me goed mee in het herstel proces. Ik ben zeer tevreden! Mijn schouder is genezen en ik weet nu hoe ik klachten kan voorkomen en mijn schouder sterker kan maken. 


Jana - Rug

Na 4 weken fysiotherapie had ik een aantal gedetailleerde oefeningen tegen mijn rugpijn, die ik samen met mijn fysiotherapeut had geleerd. Mijn rugpijn is hierdoor aanzienlijk verminderd. Het was een zeer goede ervaring voor mij. Naast het fysieke succes voelde ik me ook serieus genomen en mijn fysiotherapeut was altijd vriendelijk en attent. Over het algemeen is de hele praktijk goed georganiseerd en het personeel is aardig. 

Cynthia - Knie

Prettige fysio! Bij het ontstaan van mijn klacht ging ik op zoek naar een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in mijn klacht. Als snel kwam ik uit bij fysiotherapie with Joy. Ik kon binnen enkele dagen al terecht. Joyce heeft oprechte interesse in je en luistert goed met alle aandacht naar jouw verhaal en klacht.  Na het onderzoek werden direct de bevindingen gedeeld en een plan opgesteld. Er wordt tijdens de behandelingen vaak een samenvatting gegeven over de vorm van de klacht en wat het plan is om dit te behandelen, maar ook te voorkomen. Aan het einde van elke afspraak wordt nog extra uitgevraagd of alles duidelijk is en of er vragen zijn en wordt er standaard aangegeven dat er altijd gebeld of gemaild kan worden indien er onduidelijkheden of vragen zijn. Dit maakt het heel laagdrempelig. Joyce heeft me laten zien dat je door veel oefenen dingen voor elkaar krijgt, wat je in eerste instantie niet had verwacht. Binnen no time kon ik weer trainen en werd ook een goed advies gegeven hoe ik dit het beste kon aanpakken. Er heerst een prettige sfeer in de praktijk en uit alles merk je haar expertise en plezier in het vak!


Geert - Nek

Fysiotherapie with Joy…..leuk gevonden die naam. 

Achter die naam zit Joyce een fysiotherapeut die heel goed weet wat ze wil en kan. Doortastend, empathisch en ter zake deskundig. Ik kwam er met nek- en schouderklachten en …. oorsuizen. Dat laatste is een ingewikkelde zaak en is bij mij de oorzaak van het eerste. Dat heb ik geweten. Ogenschijnlijk moeiteloos vond ze triggerpoints en die werden zonder pardon aangepakt. Pijnlijk? ja op dat moment maar daardoor wel meer “ruimte”

Een fysio zonder poeha, heldere communicatie, feedback en feed forwards wordt aan elkaar geknoopt en iemand die wil weten wat er kan. Ik ben niet van de klachten af - die verwachting is ook niet uitgesproken - en wordt verder behandeld door een crafta  therapeut. Het zal me echter niet verbazen dat na deze specialistische behandeling, Joyce de puntjes op de i gaat zetten. 

Erwin - Knie

Joyce luistert naar je en geeft aan wat het behandel plan is en het tijdspad hiervan. Ook positief is dat je via whatsapp snel een vraag kan stellen (ook buiten kantooruren) waar ze ook snel op reageert. Kortom: Zeer tevreden. 

Greet - Lage rug

Joyce is een zeer deskundige meedenkende fysiotherapeute.
Goede uitleg over de behandeling van de lage rugpijn.
Samen met heel veel oefeningen thuis, heeft dat geleid tot een zeer goed resultaat.

Inge - Nek

Ik liep al heel lang met nek- en schouderklachten en had al veel geprobeerd om eraf te komen. Totdat ik getipt werd om naar Joyce te gaan. De combinatie oefeningen met behandeling heeft mij in korte tijd van de klachten geholpen. Ik was perplex en heel blij mee dat ik nu na lange tijd weer klachtenvrij ben! Ze is een topper! 


Dikie- Nek

Wegens vakantie van de vorige fysiotherapeut kwam ik bij Joyce terecht. Vanmorgen de (voorlopige) laatste behandeling gehad. Heel deskundig (zover ik dat kan beoordelen) en goed doorgesproken hoe ik mij voel. En dus met goed resultaat afscheid genomen met een goed advies hoe verder te bewegen. 

Ervaringsverhaal Leroy - Knie

In maart 2019 scheurde ik mijn voorste kruisband af bij een wedstrijd voetballen. Vanaf daar begon mijn revalidatietraject:


Ik wilde dat ik een goede match zou zijn met de fysiotherapeut. Een kruisbandrevalidatie is een langdurend traject. Joyce was vanaf het begin heel benaderbaar. Ik kon zonder afspraak de praktijk binnen lopen, daar kreeg ik de ruimte om mijn blessure uit te leggen. Joyce kwam vervolgens bij mij thuis om te trainen voor de operatie, het is namelijk erg lastig om je te verplaatsen. Je krijgt een duidelijke, goede uitleg waarin je je eigen doelen centraal kunt stellen.
De eerste trainingen bestonden uit kleine stukjes wandelen in combinatie met krachttraining. Je kunt namelijk bijna geen gewicht verplaatsen als je de voorste kruisband hebt afgescheurd. Voor iedere training krijg je opnieuw de tijd om te vertellen of er bijzonderheden zijn, dit maakt dat je ervaart dat je in goede handen bent en langzaam weer wat vertrouwen kunt krijgen in je eigen lichaam.
Toen kwam de operatie, deze verliep goed. Een aantal dagen later kwam Joyce opnieuw langs en doordat we al goed hadden getraind, konden we een goede start maken. Eerst een stukje wandelen met krukken en een oefenschema voor thuisoefeningen om de knie weer belastbaar te krijgen. Na enkele weken, kon ik weer naar de praktijk komen. Daar deden we steeds meer trainingen op het gebied van kracht, balans, sprinten en springen. 
Joyce verzint ook leuke oefeningen die afstemmen op je doelen. Vanaf het moment dat ik weer tegen een bal kon trappen hebben we voetbaloefeningen gedaan tijdens de trainingen. Dit zorgde ervoor dat ik de training leuk vond en daardoor makkelijker kon volhouden. Het mentale aspect van de revalidatie was voor mij erg zwaar. Dat je jezelf iedere dag moet motiveren om opnieuw de oefeningen te doen of naar de training te gaan. Joyce herkent die momenten en neemt de tijd om te luisteren als het even tegen zit. Op sommige momenten deden we dan even geen training. Dan kreeg ik bijvoorbeeld een sportmassage voor de knie. 
Nu een jaar verder ben ik volledig hersteld van de blessure en heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam. Ik heb de eerste voetbaltrainingen gehad en ben blij dat ik het revalidatietraject bij fysiotherapie with Joy heb gevolgd.

Recensies

Resa - Schouder

Ik kwam voor klachten in mijn schouder en nek. Na een intake gesprek was de oorzaak overbelasting door mijn werkzaamheden met een verkeerde houding. Ze legt alles heel goed uit en maakt samen een behandelplan. Ik heb nou de juiste houding aangeleerd en met de oefeningen en de behandeling aan de schouders en nek, nou geen last van klachten meer en de pijn is weg gelukkig.

Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen. Ze doet haar werk uitstekend. 

Wies - Heup

Zeer deskundig, enthousiast en geduldig.  Goed in de uitleg van de blessure,  de behandeling en de oefeningen. Hierdoor ben ik geheel hersteld van mijn heupblessure.

Daarnaast is ze vriendelijk en heeft interesse in de mens/patiënt. Ging met plezier naar de therapie. 


Wiebe - Nek-schouder

Ik ben met nek en schouderklachten bij Joyce geweest, en ben daar zeer goed geholpen. Ze is erg deskundig, en legt telkens goed en duidelijk uit wat ze doet of gaat doen. Ze is vriendelijk, en altijd goed gemutst. 
Ik ben nu weer klachten vrij!

 Fulco - Lage rug

Prettige snelle behandeling met duidelijke communicatie en uitleg in een zeer nette en professionele praktijk door een prettige/ vriendelijke behandelaar. 

Enya - Schouder

Professionele begeleiding en hulp voor mijn schouderblessure!

Rob - Lage rug

Prima fysiotherapeute weet waar ze mee bezig is en levert goed resultaat. 

Sylvia - Schouder

Ontzettend fijne fysio. De persoonlijke benadering is erg fijn waardoor je je op gemak voelt, ze luistert goed naar je klachten en helpt je goed op weg naar je herstel! Super mooie praktijk met een gezellige sfeer.

Anoniem - Knie

Ik heb een goede behandeling bij Joyce mogen ervaren. Zij is ervaren, bekwaam en zeker klantvriendelijk. In korte korte tijd had ik geen klachten meer. Bedankt Joyce, ik ben zeer tevreden.

Joke - Schouder

Joyce is een professionele fysiotherapeut. Ze denkt met je mee en de oefeningen in een schema met tekeningen werkt goed.

Dieneke - Schouder

Je kunt haar altijd bellen!! Is ze bezig dan belt ze terug. Vriendelijk en aardig, gewoon een prachtig mens.

Anoniem - Onderarm

Joyce is erg professioneel, ze luistert heel goed naar je wat je verteld over je pijnklachten. Ze heeft mij snel en met succes behandeld, ik kwam bij haar binnen met ernstige pijnklachten in mijn arm. Ze begon gelijk op de eerste afspraak al met de behandeling en verlichtte gelijk mijn pijnklachten, wat een verademing was dat. Na de behandeling kreeg ik oefeningen mee om thuis mijn arm verder te trainen, en ik kreeg een heel goed advies mee om te voorkomen dat ik weer opnieuw dezelfde pijnklachten zou krijgen. Inmiddels een aantal weken verder na de behandeling ben ik nog steeds pijn en klachtenvrij. Hartelijk dank Joyce voor jouw vriendelijke en zeer professionele hulp! Mvg 

Anoniem - Rug-bekken

Joyce heeft mij behandeld aan mijn rug en bekken. Na jaren geen pijn meer. Samen bepaal je het doel. Ze geeft duidelijke uitleg van de oefeningen en stuurt deze ook per email. Oefeningen op a4tje met duidelijke uitleg. Tevens behandelt ze de desbetreffende triggerpoints. Ze is enthousiast en vrolijk en brengt dit ook over op de cliënt. Zo blij met haar! 

 

Ervaringsverhaal Annemieke - Enkel

In oktober 2019 heb ik bij het squashen een achillespeesruptuur opgelopen. Na zeven weken in het gips begon mijn revalidatietraject bij Fysio with Joy. Tijdens het intakegesprek, in december, bespreek je het traject en je doelen. Mijn doelen zijn weer squashen, mountainbiken en misschien korfballen. Dat betekent een lang traject van revalideren. Twee keer per week naar Joyce en alle overige dagen je oefeningen thuis doen die je van Joyce meekrijgt.

 

Toen kwam corona op ons pad. Fysio praktijken moesten sluiten. Hoe nu verder? Samen hebben we gekeken wat de beste oplossing was. Want beiden wilde niet dat het revalidatietraject stagneerde. Joyce denkt op zo’n moment in mogelijkheden en dat is wel fijn. Daarom thuis verder met de revalidatie. Maar wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens deze periode hebben we buiten kunnen trainen. Iedere keer hadden we lekker weer😊. 

Tijdens de revalidatie hadden Joyce en ik vaak dezelfde mening over bepaalde oefeningen, vooruitgang of stagnatie in het traject. Heb je het even moeilijk om je te motiveren voor de oefeningen thuis. Dan was Joyce er om mee te denken hoe hier doorheen te komen. Want dit revalidatie traject vergt veel doorzettingsvermogen van jezelf. Dan is het fijn als iemand je even de lichtpuntjes laat zien. Daardoor kan je weer verder.

Na vijf maanden van revalideren mocht ik gaan mountainbiken. Dat is een stap in de goede richting. De eerste paar keren was het even aftasten hoe de achillespees zou reageren. Maar dat ging boven verwachting goed.

Vanaf 1 juli mochten de fysio praktijken weer open. We zijn daar verder gegaan. Nog steeds twee keer per week naar Joyce en thuis oefenen. Maar nog niet squashen of korfballen, helaas. Op dat moment werd het weer wat minder, regen/wind en kou. Dus op tijd naar binnen😊.

Maar het sporten kunnen uitbreiden met een bootcamp buiten. Weer een stap verder in het traject.

Na acht maanden gingen de sportcentrums open en ben ik begonnen met squashen. Met de “tips en trucs” van Joyce langzaam van start gegaan. Hier geldt nog steeds geduld hebben. Niet te snel willen gaan. Begin met een warming up. Een kwartier squash en dat is het. Daarna steeds met een kwartier uitbreiden. Nog steeds de warming up blijven doen. 

Inmiddels met fysio teruggegaan naar een keer per week. Het eind is in zicht. Maak nu weer stappen in mijn revalidatie. Het gaat ineens hard vooruit. Dat geeft een goed gevoel. Je wordt beloond voor je inzet.

Na tien maanden van revalideren hebben we ons doel bereikt. Hersteld van mijn achillespeesruptuur. Het vertrouwen in je lichaam komt weer terug. Je kan weer volop sporten.

Zonder het geduld, enthousiasme, kennis en meedenken van Joyce was ik niet zover gekomen. Daarom verdient Joyce van mij een pluim en ben ik blij met haar hulp.