Joy, Joyce, Fysiotherapie with Joy

Over mij

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat je meer tijd wachtende doorbrengt dan dat de fysiotherapeut alle aandacht voor jou heeft. Dit is een van de redenen dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen! Bij Fysiotherapie with Joy probeer ik dit anders aan te pakken. Ik neem de tijd om mijn patiënten, hun klachten en wensen te leren kennen en te geloven dat ik de beste zorg kan leveren als ik sterke relaties met mijn patiënten opbouw. Dit kan ik mogelijk maken door de tijd te nemen voor een behandeling en met alle aandacht samen naar het probleem te kijken en dit gezamenlijk aan te pakken. Dit houdt in dat ik daarom de email en telefoon tijdens de behandeling links laat liggen. Spreek gerust de voicemail in en dan neem ik zo spoedig als mogelijk contact met jou op. 

Fysiotherapie is mijn passie, omdat ik samen met mensen hun lichaam weer leer inzetten en te gebruiken zonder fysieke klachten te krijgen.

Zelf ben woonachtig in Zwolle en heb ik de studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben werkzaam als fysiotherapeute voor mijn eigen praktijk, gespecialiseerd in Hart- en vaataandoeningen, schouderklachten en knieklachten. Daarnaast geef ik nog les aan Hart in Beweging Zwolle, waarbij ik groepssportlessen geef aan mensen met een hartaandoening of preventief.  Ook geef ik les aan de studenten van het Deltion College Zwolle hoe zij het beste deze doelgroep kunnen trainen, deze opleiding heet Hart- en vaatbeweegcoach.

Zelf sport ik ook graag en ben ik regelmatig in de fitness en het zwembad te vinden en met het mooie weer ook buiten om te mountainbiken, volleyballen en bootcampen. Daarnaast maak ik er graag muziek op de piano en gitaar, en houd ik van koken en bakken.

Ik kijk er naar uit om jullie kennis te laten maken met mijn manier van werken en wat ik belangrijk vindt in de behandelingen. Dus bel meteen voor het maken van een afspraak! +31638348655

Joyce Heijman

                 Praktijk eigenaresse & Fysiotherapeute
BIG nummer 59922336604
Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend

Over mij

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inleven in de situatie van de patiënt zijn de belangrijkste ingrediënten van een goede werkrelatie. Deze dingen zijn altijd in mijn handelen aanwezig, omdat ik denk dat mensen alleen goede resultaten behalen met mijn behandeling wanneer we goed zijn afgestemd. Vanuit de ontmoeting stellen we heldere doelen die we bijhouden en aanpassen wanneer nodig.

Ik zie mijzelf als een professional voor iemand met een fysiek probleem dat hij/zij wil aanpakken. De regie én de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de behandeling behoudt de cliënt zelf. In de eerste 16 jaren van mijn loopbaan heb ik gewerkt bij een revalidatiecentrum, de 15 jaren daarna in particuliere praktijken in uiteindelijk in mijn eigen bedrijf Centrum voor Pijnbevrijding. Wil je hier meer over weten? Vraag mij er dan gerust eens naar of zoek contact via het contactformulier op de website.
Mijn speciale interesse is al vroeg uitgegaan naar de relatie tussen lichaam en geest. Vandaar dat ik mij steeds verder heb ontwikkeld in ontstaan en behandelen van chronische pijn, onbegrepen klachten, triggerpoints. Ik heb opleidingen gedaan in coaching, adem- en ontspanningstrainingen en Dry Needling

In mijn eigen bedrijf Centrum voor Pijnbevrijding en bij Fysiotherapie with Joy begeleid ik mensen die chronisch last hebben van pijn en daardoor veel beperkingen ervaren. Ze hebben reeds veel behandeling gehad aan het lichaam en vaak ook al moeten leren omgaan mét de pijn. Ik laat zien dat met een andere manier van naar de oorzaak kijken en leefstijladviezen toch een leven zonder beperkingen en pijn kan worden opgebouwd. Een chronisch pijnprobleem is een reëel voelbaar en een echt gezondheidsprobleem. Het heeft echter vaak zijn oorsprong in het brein. Daarom is de psychosomatische fysiotherapiebehandeling vaak een mengeling van fysieke oefeningen en oefeningen voor de
geest. Mind-body coaching noemen we dat.

Ik ben opgeroeid in Limburg, woon in Twente en kom voor dit werk naar Zwolle. Bij goed weer en een niet al te drukke agenda kom ik graag op de fiets, want dat is wat ik erg graag doe. Wielrennen, maar ook fietsreizen maken en MTB-en vult veel van mijn vrije tijd. Daarnaast vind ik hardlopen en wandelen ook fijn om te doen.

Ik kijk er naar uit om jullie kennis te laten maken met mijn manier van werken en wat ik belangrijk vindt in de behandelingen. Dus bel meteen voor het maken van een afspraak! +31649359426

Evert Jan Hubertse

Fysiotherapeut
BIG nummer 49038796904
Aanwezig op donderdag