Joy, Joyce, Fysiotherapie with Joy

Over mij

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat je meer tijd wachtende doorbrengt dan dat de fysiotherapeut alle aandacht voor jou heeft. Dit is een van de redenen dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen! Bij Fysiotherapie with Joy probeer ik dit anders aan te pakken. Ik neem de tijd om mijn patiënten, hun klachten en wensen te leren kennen en te geloven dat ik de beste zorg kan leveren als ik sterke relaties met mijn patiënten opbouw. Dit kan ik mogelijk maken door de tijd te nemen voor een behandeling en met alle aandacht samen naar het probleem te kijken en dit gezamenlijk aan te pakken. Dit houdt in dat ik daarom de email en telefoon tijdens de behandeling links laat liggen. Spreek gerust de voicemail in en dan neem ik zo spoedig als mogelijk contact met jou op.  

Fysiotherapie is mijn passie, omdat ik samen met mensen hun lichaam weer leer inzetten en te gebruiken zonder fysieke klachten te krijgen.

Zelf ben woonachtig in Zwolle en heb ik de studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben werkzaam als fysiotherapeute voor mijn eigen praktijk, gespecialiseerd in Hart- en vaataandoeningen, schouderklachten en knieklachten. Daarnaast geef ik nog les aan Hart in Beweging Zwolle, waarbij ik groepssportlessen geef aan mensen met een hartaandoening of preventief.  Ook geef ik les aan de studenten van het Deltion College Zwolle hoe zij het beste deze doelgroep kunnen trainen, deze opleiding heet Hart- en vaatbeweegcoach.

Zelf sport ik ook graag en ben ik regelmatig in de fitness en het zwembad te vinden en met het mooie weer ook buiten om te mountainbiken, volleyballen en bootcampen. Daarnaast maak ik er graag muziek op de piano en gitaar, en houd ik van koken en bakken. 

Ik kijk er naar uit om jullie kennis te laten maken met mijn manier van werken en wat ik belangrijk vindt in de behandelingen. Dus bel meteen voor het maken van een afspraak!

Joyce Heijman

Praktijk eigenaresse & Fysiotherapeute
BIG nummer 59922336604